fbpx

Controlling Services

Wil jij als organisatie niet zelf alle financiële werkzaamheden verrichten? Bij Staan Public kun je deze taken uitbesteden. Wij bieden hiervoor diverse controlling services aan.

Accounting control services

Als organisatie heb je niet altijd voldoende tijd en/of kennis om zelf alle financiële werkzaamheden te verrichten. Bij Staan Public hebben we veel ervaring met het gedeeltelijk of volledig ontzorgen van financiële afdelingen, inclusief continuïteitsborging. Hierbij doen we bijvoorbeeld de belastingaangiften, verwerken we de administratie, verzorgen de finance & control cyclus en stellen de jaarrekening op. Het spreekt voor zich dat wij dit op een niveau doen dat je van ons mag verwachten: passend binnen jouw organisatie en middels een plezierige en menselijke samenwerking.

Naast het operationele deel van de administratie bieden wij ook aanvullende diensten aan, zoals het opstellen van een budget, het maken van een forecast en het verzorgen van rapportages. Ook kunnen wij fungeren als sparring en/of business partner voor jouw organisatie.

Door middel van een intake stellen wij vast wat er nodig is in de organisatie en bepalen we of het verstandig is om gebruik te maken van onze controlling services. Is dit het geval? Dan gaan wij aan de slag om de administratie van jouw organisatie beter in te richten. Daarnaast kunnen we naar wens diverse financiële werkzaamheden overnemen.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een financial die inhoudelijk sterk is en een adviesrol kan spelen, maar is er geen budget voor een full time overeenkomst? Dan zijn de controlling services van Staan Public een uitkomst. Bel ons op (020) 303 87 87.