fbpx

Finance Recruitment

Staan Public vindt de juiste finance professionals, die niet alleen op professioneel maar ook op persoonlijk vlak goed passen binnen de organisatie.

Hoog opgeleide financials

De juiste persoon op de juiste plek: dat is wat zowel de organisatie als de professional wilt. Het kan echter een grote uitdaging zijn om geschikte hoogopgeleide financials te vinden die ook qua persoonlijkheid goed passen binnen de organisatie. Het trackrecord van Staan Public bewijst keer op keer dat je deze uitdaging met een gerust hart aan ons over kunt laten.

Vraag jij je regelmatig af hoe je hoogopgeleide financials met de juiste kennis vindt? Hoe je gemotiveerde en betrouwbare werknemers tegenkomt die goed passen binnen de organisatie? Die ambitieus zijn en zich willen blijven ontwikkelen en hun kennis ook graag delen met collega’s? Staan Public helpt jouw organisatie hierbij en scheidt het kaf van het koren.

Dankzij onze jarenlange ervaring binnen de financiële dienstverlening en up-to-date kennis van de sector en de arbeidsmarkt kunnen wij zorgen voor de juiste match. Wij handelen snel, maar altijd zorgvuldig. Op basis van de behoefte van de organisatie en een diepgaand begrip van de specifieke eisen voor de nieuwe werknemer, selecteren wij de juiste HBO- en WO-kandidaten. Doorgaans volstaan één of twee gesprekken om de organisatie te versterken.

Door onze persoonlijke aanpak, flexibiliteit en service durven wij te stellen dat Staan Public zorgt voor loyale collega’s die op de juiste plek komen. Niet voor niets gaan wij altijd duurzame relaties aan met onze opdrachtgevers. Relaties die gebaseerd zijn op openheid, kennis van zaken en een gedeelde passie voor de financiële discipline.

Wil je meer weten? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij komen graag met je in gesprek!