fbpx

Interim Finance Professionals

De interim finance professionals van Staan Public staan direct voor je klaar. Zij zijn daadkrachtig, werken op hoog niveau, brengen de gewenste sectorervaring en -kennis met zich mee en zijn niet bang om verantwoordelijkheid te nemen.

Interim Finance 

De interim professionals van Staan Public staan direct klaar en hebben vanaf het eerste moment een toegevoegde waarde. Of het hierbij nu gaat om een reorganisatie of herstructurering, een belangrijk project of als vervanging voor ziekte of zwangerschap. Onze professionals zijn niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en werken op HBO- en WO-niveau. Dankzij onze specifieke kennis en ervaring zorgen wij voor de beste match tussen de organisatie en professional.

Mensen die werken op HBO- en WO-niveau hebben een grote verantwoordelijkheid. Een goed selectieproces is daarom essentieel voor jouw organisatie. Het moet tussen de professional en de organisatie zowel klikken op professioneel als persoonlijk gebied. Met Staan Public kies je voor daadkrachtige mensen met veel kennis en ervaring, waar je onmiddellijk profijt van hebt.

Wij geloven in betrokkenheid, persoonlijk contact en het koesteren van relaties. Dit blijkt onder meer uit de evaluatiegesprekken die wij zowel tijdens als na de opdracht met onze finance professionals én opdrachtgevers voeren. Bovendien onderscheiden wij ons door onze diepgaande kennis en ervaring binnen het financiële domein. Wij kunnen daarom snel schakelen en hebben aan een half woord genoeg.

Wil je meer weten? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij komen graag met je in gesprek!