fbpx

Consulting

Als ervaren financials met een grote passie voor het vak, deinzen we bij Staan Public niet terug voor een pittig adviestraject of IT-gerelateerd project. Wij kunnen dan ook van grote waarde zijn bij intensieve projecten of optimalisatie van processen.

Implementatie financiële systemen

Heb je als organisatie hulp nodig bij het implementeren van zaken zoals een ERP-pakket, nieuwe wetgeving of een financieel systeem? Staan Public kan bij deze projecten of optimalisatie trajecten van grote waarde zijn. Bij Staan Public beschikken wij namelijk over de nodige kennis en ervaring om de implementatie goed te laten verlopen aangevuld met gedegen kennis en ervaring van de sector waar je opereert. Daarnaast ondersteunen we bijvoorbeeld bij de implementatie van finance en primaire ERP-systemen, Robotic Process Automation (RPA), Corporate Performance Management (CPM) en Recovery Consulting (AP-Recovery).

Om helder inzicht te krijgen in de problematiek van de organisatie houden wij een intake, waarbij ook de kaders waarbinnen wordt geopereerd worden vastgesteld. Zo worden verwachtingen, beoogde doelen en eventuele risico’s uitvoerig besproken. Op basis van een duidelijk plan van aanpak gaan wij aan de slag. Als ervaren financials hebben wij de benodigde kennis om problemen met de juiste werkwijze en in korte tijd op te lossen.

Heeft jouw organisatie niet voldoende tijd of de vereiste kennis om bepaalde probleemstellingen op te lossen? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij adviseren je graag!