fbpx

Over Staan Public

Wij zijn de ultieme partner voor de finance & control uitdagingen van onze opdrachtgevers binnen de zorg, het onderwijs, woningcorporaties en andere (semi-)overheidsinstellingen. Of het nu gaat om een interim professional, het rekruteren van een nieuwe collega, het samenstellen van een (project-)team of het opleiden van finance professionals.

De basis voor een goede match

De oprichters van Staan en de direct betrokkenen bij Staan Public hebben jarenlang ervaring opgedaan binnen finance & control bij (middel-)grote organisaties, onder meer binnen het publieke domein. Sinds 2007 zijn we flink gegroeid naar een grote groep finance professionals. Dit succes versterkt onze visie, dat een grondig begrip van het vraagstuk van onze opdrachtgevers en de branche waarbinnen zij opereren in combinatie met de kwaliteit van de kandidaat, de basis is voor een goede match.

De juiste mensen op de juiste plek

De juiste mensen maken jouw organisatie succesvol. Met onze kennis en ervaring binnen finance & control en onze specifieke sectorkennis zorgen wij dat de juiste financials op de juiste plek terecht komen. Hierbij onderscheidt Staan Public zich door een bredere blik met betrekking tot de kandidaten. Wij merken namelijk dat veel kandidaten uit het bedrijfsleven een stap willen maken naar een maatschappelijk en sociaal betrokken organisatie.

Zo maakt Staan Public het verschil

Onze Public Consultants zijn betrokken en oplossingsgericht en overtreffen de verwachtingen van onze klanten. Zij helpen organisaties met gedegen kennis en ervaring bij het oplossen van complexe vraagstukken en ondersteunen bij operationele kwesties op het gebied van finance, business performance, proces optimalisatie en gelieerde ICT projecten. 

Inhoudelijke partner

Met onze kennis en ervaring als zelfstandige en bedrijfskundige financials kwamen we in 2006 tot de conclusie dat bedrijven liever met een vakgenoot spreken over hun wensen rondom interim- en recruitment vraagstukken dan met een recruiter. Zij waren op zoek naar een inhoudelijke partner, met passie voor het vak en kennis van finance & control. Om die reden hebben we in 2007 Staan opgericht.

Sommigen zullen ons eigenwijs noemen, wij bestempelen het als oprecht, authentiek en ambitieus. Wij zijn empathisch en betrokken, maar het messcherp handelen zit in onze genen. Ten opzichte van onze concurrenten zijn wij de dolfijn: slim, snel en behendig.

Samen in ontwikkeling

Staan Public is nauw betrokken bij de groei en ontwikkeling van zowel de klanten als kandidaten. Hierdoor ontwikkelen wij tegelijkertijd onszelf, zowel in de diepte als de breedte. Wij werken hard voor belangrijke spelers binnen het publieke domein en staan voor kennis, betrokkenheid, integriteit, assertiviteit en ondernemerschap.