fbpx

Services

Samenwerken met Staan Public betekent werken met mensen die finance & control snappen, gedegen kennis en ervaring hebben binnen de branche waarin je opereert en die oprecht geïnteresseerd zijn in de mens, de organisatie en de onderlinge relatie. Middels deze combinatie maken wij onze belofte waar: de juiste mensen op de juiste plek.

Interim Finance Professionals

De interim finance professionals van Staan Public staan direct klaar en hebben vanaf het eerste moment een toegevoegde waarde. Of het hierbij nu gaat om een reorganisatie, een belangrijk project of als vervanging voor ziekte of zwangerschap. Onze professionals zijn niet bang om verantwoordelijkheid te nemen en werken op HBO- en WO-niveau. Dankzij onze brede kennis en ervaring zorgen wij voor de beste match tussen de organisatie en de professional.

Finance Recruitment

De juiste persoon op de juiste plek: dat is wat zowel de organisatie als de professional wil. Het kan echter een grote uitdaging zijn om geschikte hoogopgeleide financials te vinden die ook qua persoonlijkheid goed passen binnen de organisatie. Het trackrecord van Staan Public bewijst dat je deze uitdaging met een gerust hart aan ons over kunt laten.

Vraag jij je regelmatig af hoe je hoogopgeleide financials met de juiste kennis vindt? Hoe je gemotiveerde en betrouwbare werknemers tegenkomt die goed passen binnen de organisatie? Die ambitieus zijn, zich willen blijven ontwikkelen en hun kennis ook delen met collega’s? Staan Public helpt jouw organisatie hierbij en scheidt het kaf van het koren.

Executive Search

Wij zijn gedreven specialisten in Executive Search voor vaste en interim finance- en veranderingsposities. Met onze jarenlange expertise binnen finance recruitment en een bewezen track record binnen non-profit organisaties, familiebedrijven, multinationals, private equity fondsen, beursgenoteerde bedrijven en financial services organisaties, weten wij snel in te spelen op de behoeften van jouw organisatie. Wij staan dan ook voor snelheid, transparantie en kwaliteit. Naast de gewenste inhoudelijke vaardigheden selecteren wij ook op de culturele match tussen de executive en de organisatie. Via Haelermans & Engelsman, onderdeel van de Staan groep, maak je kennis met de beste executives in finance.

Academy

Als finance professional ben je nooit uitgeleerd. Om die reden investeren wij veel in onze mensen en trainen we ook de medewerkers van onze opdrachtgevers en andere ambitieuze financials in dit specifieke vakgebied. Bij de Staan Academy werken we interactief en praktijkgericht, met uitstekende docenten. Deze opleidingen zijn goed te combineren met een fulltimebaan en kunnen eventueel ook online gevolgd worden.

De Staan Academy is geaccrediteerd door Cedeo en LCS (Lean), tevens ook goedgekeurd door het Institute of Management Accountants (IMA), de internationale associatie van accountants en finance professionals en de Associatie. Dat betekent ook dat je bij ons je CMA-certificaat kunt behalen, invulling kunt geven aan jouw permanente educatie (PE) als ook je certificering voor Moderne bedrijfsadministratie en Lean. De praktijkgerichte cursussen zijn steeds gericht op het specifieke vakgebied binnen Finance & Control en ook de docenten brengen de nodige ervaring en specifieke vakkennis met zich mee.

Adviestrajecten

Als ervaren finance professionals met een grote passie voor het vak, deinzen we bij Staan Public niet terug voor een pittig adviestraject. Wij kunnen dan ook van grote waarde zijn bij intensieve projecten of optimalisatie van processen. Daarnaast ondersteunen we bijvoorbeeld bij de implementatie van finance en primaire ERP-systemen, Robotic Process Automation (RPA), Corporate Performance Management (CPM) en Recovery Consulting (AP-Recovery).

Controlling Services

Als organisatie heb je niet altijd voldoende tijd en/of kennis om zelf alle financiële werkzaamheden te verrichten. Bij Staan Public hebben we veel ervaring met het gedeeltelijk of volledig ontzorgen van financiële afdelingen, inclusief continuïteitsborging. Hierbij doen we bijvoorbeeld de belastingaangiften, verwerken we de administratie, verzorgen de planning & control cyclus en stellen de jaarrekening op. Het spreekt voor zich dat wij dit op een niveau doen dat je van ons mag verwachten: passend binnen jouw organisatie en middels een plezierige en menselijke samenwerking.

Contact

Meer weten? Bel ons op (020) 303 87 87. Wij komen graag met je in gesprek!