fbpx


Recruitment Consultant

Salaris:

€39.000 - €52.000

Locatie:

Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Groot Amsterdam

Functiegroep:

Other

Aantal uren:

40

Datum:

01-11-2023

Professional Services 40 HBO – Bachelor Starter
 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in Recruitment;
 • HBO/WO denkniveau;
 • Communicatief sterk, gedreven en ambitieus;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen.
Staan 2023-10-27
Solliciteer

Breng jij jouw beginnende ervaring in Recruitment verder in de praktijk bij één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland? Als Recruitment Consultant bij Staan help je zowel jezelf als de organisatie in de ontwikkeling naar volwassenheid. 

Functie omschrijving

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een gedreven Recruitment Consultant voor onze vestigingen in Amsterdam en Den Bosch. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het invullen van vaste Finance rollen welke geacquireerd worden door onze Client Consultants. Je treedt op als volwaardig sparringpartner voor onze klanten (o.a. Ajax, KLM, Akzo Nobel, Philips) en begeleid hem én de kandidaat gedurende de procedure.
Om de juiste match te maken, ga je geregeld langs bij de klant. Jij kent de klant en de kandidaat zo goed dat je als geen ander de perfecte match weet te maken. 
Bij Staan werken wij onderling heel nauw samen en gaan wij lange termijn relaties aan met onze klanten, zo komen we tot de juiste resultaten. We winnen graag, maar wel op een menselijke manier. Dit heeft er mede toe geleid dat Staan behoort tot de top 250 Groeibedrijven van Nederland!

Functie eisen

 • Minimaal 1-2 jaar werkervaring in Recruitment;
 • HBO/WO denkniveau;
 • Communicatief sterk, gedreven en ambitieus;
 • Ondernemend en oplossingsgericht;
 • Houdt van hard werken, maar weet net zo hard te lachen.

Bedrijfsprofiel

Gevestigd in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch en Alkmaar bedienen we onze klanten op gebied van Finance & Control. Met beide benen op de grond weten wij het verschil te maken. Met meer dan 50 jaar Finance ervaring in huis kunnen wij ons oprecht een specialist in ons vakgebied noemen. Hiërarchie op de werkvloer kennen wij niet, de oprichters en Partners van Staan zijn ook actief betrokken en draaien mee in de business. Een geweldige mogelijkheid voor jou om hierbij aan te sluiten en jezelf verder te ontwikkelen!

Arbeidsvoorwaarden

 • Ongelimiteerde bonusregeling;
 • Mogelijkheid tot opleidingen vanuit de Staan Academy;
 • Jaarlijks summer-event, kerstevent en andere gezellige borrels;
 • Gezellige collegiale sfeer met o.a. wekelijkse sportactiviteiten. 

Consultant

Contactpersoon:

Waleah van Leeuwenstijn

Telefoonnummer:

0613876010

Stel je vraag Solliciteer

Gerelateerde vacatures

Associate Professional

Associate Professional

Heb jij de ambitie om je te ontwikkelen tot Finance Leader van de toekomst? Dan is het Finance Traineeship echt iets voor jou! Werken en leren gaan hand in hand tijdens dit traject daardoor leer jij in sneltreinvaart alle facetten van finance & control kennen. We beginnen bij de basis en gaan door tot dat jij je als volwaardig finance professional kan profileren.


Vacature bekijken

Finance Professional

Finance Professional

Ben jij de ambitieuze financial die toe is aan een volgende stap? Wil je graag je opgedane kennis inzetten bij toonaangevende opdrachtgevers? En vind je het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen door het volgen van uitdagende trainingen in onze Academy? Dan is dit jouw kans! Solliciteer direct voor de functie van Finance Professional bij Staan Finance!


Vacature bekijken

Senior Finance Professional

Senior Finance Professional

Wil jij de volgende stap in jouw controllers carrière zetten en de mogelijkheid krijgen om jouw RC-titel te behalen?
Dan is deze functie, waarin jij doorgroeit tot de Future CFO perfect voor jou! 


Vacature bekijken